Kisaraportti – Kaatiskunkku 2011, Raisio (Päivitys)

 

Paikalliset pykäsivät jo maineeseen nouseen kaatiskunkkukisan jälleen pystyyn. Osallistuin ensimmäistä kertaa, ihan vain sen takia kun nyt oli myös 2WD luokka. Siis, omana luokkanaan, niinkuin pitääkin! Keliennustekkin näytti pilvipoutaista syyspäivää joten nokka kohti kaatopaikkaa. Aiemmista kisoista viisastuneena olin takarenkaiksi valkannut Prolinen Badlands renkaat, näissä nappulan koko on isompi kuin dirt bustereissa, sekä lisäksi seos on jonkin verran kovempaa. Hain lähinnä hieman lisää takapitoa, mutta en liikaa, ettei kääntyvyys kärsi. Renkaiden vaihdon yhteydessä tein myös pientä huoltoa autoon, lähinnä tarkistelin, että mitään ei ole rikki.

Proline Badlands renkaat.

Pientä huoltoa ja vastariakun lataus.

Nysväsin myös kaasunpalautusjousen, jos vaikka servo särkyy tai sähköt katoaa.

Kisaformaatti oli aika torso, ei treenejä, kolme alkuerää ja pari finaalia, kaikki 5 min mittaisia. Ajettiin periaatteessa sähköautokaaviolla, tosin typistetyllä sellaisella. Rata oli aikaisempien ajojen jäljiltä hieman laineilla, mutta ei näillä mitään turistibaana tarvitsekkaan olla.

Alkuerät

Tuuppikuskeja oli ilmoittautunut mukaan hyvä setti, saatiin kaksi eri alkueräryhmää! Kisat lähti liikkeelle suoraan alkueristä, paras tulos ratkaisi. Ekalla piti siis onnistua ts. ei kaatoja. Niinhän siinä sitten kävi, että TQ tuli ekalla. Rata röykkyyntyi sitä tahtia, että ekan kierroksen kiinnitystä ei kukaan varmastikkaan riko. Keskityinkin muihin alkueriin hiomaan ajolinjoja ja säädöin jopa auton takapäätä hieman  8-O. Vaihdoin takapumppuihin pykälän jäykemmät öljyt, sen verran röykyllä peräpää hakkasi soraan, muuta ei sitten tullutkaan säädettyä.

Finaalit

Tuupissa a-finaali ajettiin kaksinkertaisina, b-finaalista nopein nousi vielä a-finaliin taistelemaan voitosta. Ekan finaalin voitto oli hilkulla, pari kaatoa tiputti sijani kakkoseksi, mutta viimeisen kierroksen pääsuoraohitus toi voiton, vain muutaman kymmenyksen turvin. Edeltävässä tilanteessa oli kilpakaverin kanssa kosketuskin ja kävin sitä jälkeenpäin kyselemässä, että olinko syyllistynyt rikkeeseen. Hymyssä suin tilanne selvisi ja asia jäi kilpailutilanteeksi. Toinen finaali olikin sitten paljon parempi, vakavia virheitä ei ajossa ilmennyt ja voitinkin sen noin puolella kierroksella (~15sek).

Olen siis virallisesti KAATISKUNKKU 2011!

Kaatiskunkun 2011 on helppo hymyillä!

4wd ja 2wd kunkut nokakkain, nelivedon voiton vei Tanel Torger Virosta, Nutech autollaan.

Baja toimi taas kuin junan vessa! Vieläkään en ole autoon mitään lisäviritysosia lisännyt, siis niiden aikaisemmissa raporteissa ilmenneiden lisäksi. Vahvasti kyllä harkitsen tehopakoputken hankkimista, ehkäpä Victory RC:n valikoimista. Talven aikana varmasti tulee huollettua kone ja kytkin, muutoin autossa ei mitään olennaista tutkittavaa liene.

Kuvia oli radan varressa napsimassa tuttuun tyyliin kamerankantaja, sekä lisäksi seurakaverini Anssi Heikniemi. Alla kuvasadon parhaimmistoa! (Lisää kuvia löytyy ottajien omista webbikansioista, klikkaa nimilinkkiä yllä!)